Archief‎ > ‎

nieuwjaarsconcert

Geplaatst 12 jan. 2016 07:59 door D. R. S.   [ 24 jan. 2016 23:15 bijgewerkt ]

Op zaterdagavond 23 januari 2016 verzorgt het shantykoor die Regghe Sangers uit Nijverdal – Hellendoorn haar nieuwjaarsconcert.
Dit vindt plaats in het Centrum aan de Constantijnstraat in Nijverdal. De aanvang is om 19.30 uur en de toegang is € 10,00 p.p. Medewerking wordt verleend  door de groep Alpenswung uit Hellendoorn.
Die Regghe Sangers is een shantykoor met een hoog ambitieniveau, waarbij kwaliteit prioriteit heeft. Het koor werd opgericht in januari 1999 door een klein aantal enthousiaste mannen. 
Gemiddeld treedt het koor zo’n veertig keer per jaar op voor het publiek. In deze optredens bestaat veel variatie. Zo verzorgen wij jaarlijks (gratis) optredens in de verschillende zorgcentra binnen de gemeente Hellendoorn, treedt het koor op tijdens verschillende shanty festivals in vooral Nederland, maar ook in Duitsland, Hongarije en België. Daarnaast treden we op tijdens feestelijkheden, braderieën harmonicadagen, wandel- en fietstochten en tijdens andere (sport-) evenementen.
Het koor “die Regghe Sangers” heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende en “professionele” amateur zangvereniging met een voorbeeld functie in de zowel regio als ver daarbuiten.
Het koor is nog steeds op zoek naar enkele jongere zangers in de leeftijd tot ongeveer 60 jaar en zoekt ook nog steeds naar een accordeonist en iemand die goed op een viool kan spelen.

Comments