Archief‎ > ‎oud‎ > ‎2005‎ > ‎

Bericht zonder titel

Geplaatst 30 nov. 2011 08:22 door D. R. S.   [ 30 nov. 2011 08:22 bijgewerkt door Arie Aitink ]

Beste Shanty liefhebbers, 23-12-05

Afgelopen donderdag (22-12-05) hielden wij een mini concert om het de schade die we hebben geleden door de diefstal van onze aanhanger inclusief geluidsinstallatie een beetje te beperken.

Onze koorleden hadden een stand georganiseerd met o.a. Shanty en kerstmuziek, warme snert, chocolademelk, glühwein e.d. Ik wil jullie als koorleden voor de inzet hartelijk bedanken, het blijkt maar weer hoe hecht ons koor in elkaar zit.

Om kwart over zeven begonnen wij met ons mini concert, over belangstelling was zeer zeker niet te klagen. Wat er toen gebeurde heeft mij totaal overdonderd, Jan Hekman kwam er aan rijden met een gloednieuwe aanhanger, hieruit kwam de kerstman tevoorschijn met het heugelijke bericht dat deze aanhanger voor ons koor is.

Ik denk dat de vreugde in de ogen van de koorleden met geen pen te beschrijven viel. Ik had het er moeilijk mee om mijn tranen te bedwingen ( het lukte niet). Ik wil dan ook alle mensen met name onze sponsor commissie en natuurlijk de sponsoren die dit alles mogelijk gemaakt hebben namens mij en ons koor hartelijk bedanken voor al het gedane. Na al de narigheid die we het gehad hebben met de diefstal is het voor ons als koor toch een fijne kerst. Ook de en steun van de Nijverdalse en Hellendoornse bevolking die ons 's avonds een warm hart toe droeg heeft ons als koor zeer geïmponeerd.

Al die mensen die dit mogelijk gemaakt hebben hartelijk bedankt fijne feestdagen en hopelijk tot zien op ons nieuwjaarsconcert.

Namens het Shanty Koor "Die Regghe Sangers"

Jan van de Maat

Comments