Archief‎ > ‎oud‎ > ‎2006‎ > ‎

zomer van Nijverdal 2006 11-04-06

Geplaatst 15 dec. 2011 14:12 door D. R. S.   [ 15 dec. 2011 14:12 bijgewerkt door Arie Aitink ]

NIJVERDAL - Van 7 tot en met 16 juli staat Nijverdal in het teken van feest. De SEN, Stichting Evenementen Nijverdal, organiseert in nauwe samenwerking met het shantykoor '"Die Regghe Sangers"' het grootse zomerse evenement: 'Zomer van Nijverdal 2006' .

Tien dagen lang zullen er, van 's ochtends tot 's avonds, uiteenlopende activiteiten plaatsvinden voor zowel jong als oud. Een grote tent op het Henry Dunantplein, middenin het centrum van Nijverdal, fungeert die dagen als feesttent en dus als 'place to be'.
"De voorbereidingen voor 'Zomer van Nijverdal 2006' zijn in volle gang", aldus Piet van Aartsen, voorzitter van de SEN. "Het gaat een grandioze tiendaagse worden, dat kan niet anders." Een tijd geleden ontstond bij de leden van de SEN het idee om een groots evenement in het centrum van Nijverdal te organiseren. "Plaatsen rondom ons, zoals Hellendoorn en Haarle, zijn fanatiek en goed in het organiseren van zomerse evenementen. In Nijverdal gebeurt op dit gebied weinig. Wij, als leden van de SEN, vinden dat daar verandering in moet komen. Daarom staat Nijverdal van 7 tot en met 16 juli, ruim voordat de zomervakantie begint, in het teken van feest. We zullen laten zien dat ook Nijverdallers feest kunnen vieren", lacht Van Aartsen.
Het programma van 'Zomer van Nijverdal 2006' begint al duidelijke vormen aan te nemen. "Het moet een feest voor iedereen worden, voor jong en oud. Daarom hebben we voor uiteenlopende activiteiten gekozen." Zo vindt er een promconcert plaats, een Pasar Malam, een optreden van het shantykoor '"Die Regghe Sangers"' en een gezamenlijke kerk- dienst met ds. Boomsma en zoon Arie. Maar dát is niet alles. Speciaal voor kinderen van de basisschool is er een heuse hondenshow. Thijs Baving treedt op met zijn band 'Sad Bizniz' en de tiendaagse wordt afgesloten met een Idols wedstrijd. Ellen, de nummer drie van ldols zal hierbij aanwezig zijn.

Leden van "Die Regghe Sangers" werken samen met de SEN en anderen aan een grote feestweek voor Nijverdal.

Comments