Archief‎ > ‎oud‎ > ‎2011‎ > ‎

verslag jubileumconcert

Geplaatst 15 dec. 2011 13:56 door D. R. S.   [ 15 dec. 2011 13:56 bijgewerkt door Arie Aitink ]

Op donderdag 7 juli vond het jubileumconcert van het Nijverdalse Shantykoor ‘Die Regghe Sangers’ plaats. Op deze dag bestond het koor precies 12,5 jaar en dat moest gevierd worden! In de buitenlucht was het een gezellige boel. Onder een parachute werden allerlei zeemansliedjes gezonden door ‘Die Regghe Sangers’. Nederlandse, Engelse, maar ook Duitse shanty’s klonken in het Doktersbos.

 

De bezoekers konden genieten van en meezingen met veel bekende zeemansliedjes als ‘Daar was eens een meisje loos’ of ‘The drunken sailor’. Het shantykoor wist bijna alle bezoekers in de benen te krijgen met hun gezellige en herkenbare repertoire.

 

Met medewerking van het Nijverdals Mannenkoor en muziekgroep Advendo, die afwisselend op het podium stonden, werd het een onvergetelijke, muzikale avond.

 

Als afsluiter werd er gezamenlijk het alom bekende slotlied ‘Het kleine café in de haven’ gezongen. De opbrengsten van de jubileumavond waren voor een goed doel en werden geschonken aan stichting CHOE. Het was weer een groot succes in het Openluchttheater!

Comments